sreda, 20. avgust 2014

Šesti delovni dan

Zadnji delovni dan smo v prvem delu dneva, skupaj s partnerji (koordinator, ravnatelj in učitelji), natančno ovrednotili možnosti za mobilnost, definirali katera praktična znanja lahko dijaki tu dobijo in za katere učne programe.

Zelo hitro smo prišli do sklepa, da ni nikakršnih težav za program Strojni tehnik in poklicna programa Oblikovalec kovin - Orodjar ter Avtoserviser. Za program Ekonomski tehnik moramo definirati katera področja dela bodo dijaki opravljali (vezano na turizem in gostinstvo), saj imamo v programu veliko učnih aktivnosti ki so vezane na njihov turizem, vendar so razporejene po različnih modulih. Mobilnosti, vsaj za enkrat, za program Tehnik računalništva ne bomo izvajali v sodelovanju z našimi gostitelji, saj nismo našli dovolj kakovostnega praktičnega izobraževanja v smislu dodane vrednosti za naše dijake.

Delovni dan smo zaključili s pripravo izhodiščnih nalog in točk, ki jih bomo v strokovnih aktivih pregledali, se pogovorili in ustrezno dopolnili (če bo potrebno). Ustrezno dopolnjene dokumente bomo predložili Svetu zavoda šole v potrditev in s tem tudi formalno zagotovili podporo našim mednarodnim aktivnostim.

Evalvacija programa - celotne mobilnosti je pokazala da smo bili vsi izredno pozitivno presenečeni tako nad programom in organizacijo kot nad opremljenostjo šole in podjetji v katerih dijaki opravljajo praktično usposabljanje.

Po zaključku programa smo porabili še zadnje turške lire in si ogledali še Urgup in Pasabagi.

Formalno smo se z našimi partnerji poslovili s skupno večerjo.

Foto:

Urgup

Urgup


Urgup

Pasabagi

Znamenite gobice

Čaj po zaključni večerji

Ni komentarjev:

Objavite komentar